s,ƃoןǝq ɐɔıƜ,ɐʎǝǝL
Update
Sunday, September 9, 2012 | 7:38 AM | 0Talk Active
Assalamualaikum Salam sejahtera,
and hey stalker awesome,

Asalamualaikum semua .  Aku disini kembali untuk mencerita perjalanan hidup aku . *cehh ayat -.- 
Rasanya , lama sungguh aku meninggalkan blog ini tanpa sebarang post yang terkini . Tahulah awak awak semua , pemilik blog ini sentiasa sihat . A few month aku tak update blog bukan sibuk masalah nya , tapi hanya untuk pendam kan apa yang aku rasa untuk beberapa bulan ini . Yes , macam macam yang berlaku . aku tak dapat nak cerita kan semuanya . Ada yang gembira , ada yang berduka . One day , I will story it .
Baiklah , today was 9th september . burfday DIKNGAH rupanya. apa pun happy burfdae , MAY ALLAH BLESS YOU and sucess for your STPM Next year.Give the best result for abah and mama. tibe-tibe teringat plak pada zaman sekolah , Kolej Negeri, Politeknik dan ILP dulu. wahh, I think I started missed my friends now . I miss them damn much :') 



olderposts

Bloggenist


Nur Rabi'Atul Auliya' | 21 | Kuala Lumpur
Hello peeps ! Thanks for taking time to come here.Please behave yourself here or i'll crawling into your dream everynight . Leave me a nice speak at my cbox
Click Agree If You To See The Tutorial.

Agree or Disagree






Chatting



Web Site Hit Counter