s,ƃoןǝq ɐɔıƜ,ɐʎǝǝL
Cara Penuh Cbox
Tuesday, April 3, 2012 | 3:54 AM | 0Talk Active

Assalamulaikum & salam sejahtera ;)

Ni leeya nak ajarkan cara-cara untuk mendaftar cbox dgn mudah jer . Cbox ni yang masih free , Jom serbu .

CLIK UNTUK MENDAFTAR CBOX

kalo dah ade akaun cbox ni , just log in jer  n boleh terus guna kan ;)

CARA UNTUK MENDAFTAR CBOX

1. Ikuti semua tutorial bergambar di bawah :
signup kalo tak mendaftar lagi :)

2. Sudah berjaya di daftar, buka emel korang. Click link yang cbox bagi dan sign in
.



3. Kalau nak pilih tema lain, click bahagian Look & Feel dan pilih Style presets, korang pilih mana yang korang rasa okei.
4. Kalau korang rasa warna disediakan tidak sesuai dengan citarasa korang, bolehlah design warna sendiri click Look & Feel dan pilih Colours and Fonts, dah puas hati tekan je Apply.

5. Lepas tu, pergi bahagian Publish, lengakapkan bnda yg bkaitan lps tu copy code kt bawah tu:

siap ;)



olderposts | Newer Post

Bloggenist


Nur Rabi'Atul Auliya' | 21 | Kuala Lumpur
Hello peeps ! Thanks for taking time to come here.Please behave yourself here or i'll crawling into your dream everynight . Leave me a nice speak at my cbox
Click Agree If You To See The Tutorial.

Agree or Disagree






Chatting



Web Site Hit Counter