s,ƃoןǝq ɐɔıƜ,ɐʎǝǝL
miss you :'(
Sunday, June 3, 2012 | 12:18 PM | 1Talk Active

hey stalker awesome,

dah nak pukul 3 pagi kan . ta tido lagi esok nak kerja lah Rabiatul. dah berbulan-bulan tak update blog . hari ni baru nak update blog . tetiba teringat kat someone . kalo tak tiap-tiap hari hp aku ta penah lepas tangan asyik bunyi jer. tau la dia sibuk,  ala dulu sibuk cam mana pun ada gak mesej ada juga kol. sumpah dah tak macam dulu kot, sumpah aku sunyi . aku sayang kat kau lagi tahu tak . mana kau pergi hah ! tiap-tiap aku teringat kat kau . aku rindu nak kejut kau pagi-pagi lagi lepas tu aku nak dengar kau selalu cakap ayang  tak pergi joging ke . miss you & love you . lps 2 cakap berbisik . sumpah aku rindu ayat tu. kalo kau terasa dengan aku bagi lah tahu napa kau nak diam kan diri. tak pela , even kita jauh, aku tetap tak berubah hati nak dekat orang lain . tapi kau yang buat aku untuk cari lain kan . tapi aku tahu masa depan tu berubah-ubah. aku tak kan meletakkan harapan yang tinggi bergunung-gunung untuk still dengan kau, untuk masa depan aku. aku tak nak sebab pekara yang akan terjadi masa depan buat saya tak boleh fokus dengan apa yang aku nak selama ini. sayang . sori lah kalo aku ada buat salah dengan kau . kalau kau dah ada orang lain , tak apa aku redha je , maybe penganti kau tu lebih baik dan terbaik bagi kau . aku tau aku tak pandai nak jaga hati kau semua kan . aku minta maaf sangat2 . dah la aku pun dah tak tau nak tulis apa lagi, sumpah tergangu emosi kang . pape pun  i fell in love with you la sayang ,btw please stop thinking about you   :'(

olderposts | Newer Post

Bloggenist


Nur Rabi'Atul Auliya' | 21 | Kuala Lumpur
Hello peeps ! Thanks for taking time to come here.Please behave yourself here or i'll crawling into your dream everynight . Leave me a nice speak at my cbox
Click Agree If You To See The Tutorial.

Agree or Disagree






Chatting



Web Site Hit Counter